سوله چیست؟ و چگونه ساخته می شود؟

ساخت و ساز سوله ها در ظاهر شاید امری ساده و آسان باشد اما در واقع کاری تخصصی است و نیاز به مهارت بالایی دارد و هر شرکت و مجموعه ای قادر به ساخت اصولی این سازه های کارآمد و زیبا نمی باشد و تنها تعداد معدودی از شرکت ها سوله هایی ایمن و با کیفیت می سازند .

مراحل ساخت سوله : برشکاری , مونتاژ , جوشکاری و رنگ آمیزی سوله که مرحله به مرحله و به صورت دقیق صورت می گیرد .

با استفاده از تیم ها و کادر فنی مجرب و متخصص می توان سازه هایی کارآمد , با طول عمر بالا و قیمت به صرفه تولید کرد که همواره از مزایای یک مجموعه و شرکت ساخت و ساز سوله است .

کارخانه و ابزارآلات موجود در آن هم از موارد مهم در فرآیند ساخت سوله می باشد با استفاده از تجهیزات حرفه ای و به روز سازه هایی قدرتمند و ایمن ساخته می شود که قابل استفاده در هر مکان و موقعیتی باشد .

مصالح مورد استفاده در سوله ها نیز می توانند نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند هرچه متریال مرغوب تر و با کیفیت تر باشد طول عمر سازه و بازدهی آن افزایش می یابد . عمده مصالح مصرفی در سوله ها فولاد است که به استحکام سازه کمک می کند .

پوشش بدنه و سقف سوله در عایق کاری سازه نقش اساسی دارد و در آن ها از متریالی چون پشم شیشه , فوم , کارتن پلاست , پشم سنگ و .. استفاده شده است که به سبک تر کردن سازه و مقاومت بیش تر آن کمک می کند .

قیمت سوله :

قیمت سوله را می توان بر حسب موارد بالا تعیین کرد علاوه برآن ها وزن سازه , کاربری سازه , روش ساخت سازه و .. هم در تعیین قیمت سازه نقش دارند .

هرچه میزان تجربه تیم های مشغول به کار بیش تر باشد هزینه های اضافی و بی مورد ساخت سازه کاهش می یابد و به این ترتیب سوله هایی با هزینه های پایین ساخته می شود .